Loading...
Verhalen 2018-04-06T14:07:39+00:00

“Kappé is een enerverend en geweldig bedrijf om voor te werken. Mooie producten, geen één dag is het zelfde en elke dag weer een nieuwe uitdaging. De locatie is dynamisch en geeft elke dag nieuwe energie en wanneer je naar huis gaat een voldaan gevoel. Je werkt daarbij in een goed team met leuke collega’s.

Ik heb veel plezier in het vak Cosmetica. Het blijft altijd interessant en leuk om te werken met zo veel internationale collega’s. Bovendien is het dynamisch en een uitdaging om op Schiphol te werken. Ik leer elke dag van mijn Shopmanager, collega’s en klanten, om mezelf te verbeteren als persoon maar ook als verkoopster. Kappé biedt een kans om veel te leren in de parfumerie en cosmetica, door de mooie trainingen. Dat heb ik nog nooit eerder ervaren.

Het werk is iedere dag
anders
, er is tijd voor
persoonlijke aandacht wanneer
het nodig is en er heerst een
fijne werksfeer.

EEN TEVREDEN KLANT DE WINKEL ZIEN VERLATEN DOET MIJ VEEL PLEZIER

Kappé Schiphol is de mooiste werkplek die ik kan bedenken. Elke dag mag ik werken met de mooiste en heerlijkste producten.Vooral de verschillende nationaliteiten van de klanten, de dynamiek van de luchthaven en de werksfeer die bij Kappé heerst, maken dit voor mij de allerleukste baan en werkplek die ik maar kan bedenken.

Dynamische werkomgeving waarin we werken met luxe producten.
Fijne combinatie van een zakelijk bedrijf met een persoonlijke touch!

WIJ ZIJN OOK BENIEUWD NAAR JOUW VERHAAL. VUL HET SOLLICITATIEFORMULIER SNEL IN!